Diners

Onze sfeervolle opkamer is beschikbaar voor uw diner in besloten gezelschap tot +/- 32 personen.
Daarnaast beschikken wij over diverse ruimtes voor grotere gezelschappen.

Menukeuze, tafelaankleding en achtergrondmuziek stemmen wij af op uw persoonlijke wensen zodat u écht een persoonlijk tintje aan uw diner geeft.

Voor gezelschappen van 15 tot en met 25 personen hebben wij onze specialiteitenkaart voor groepen.
Hierin heeft uw gezelschap de keuze uit een aantal voor-, hoofd- en nagerechten.

Vanaf 25 personen kunt u zelf een vast menu samenstellen voor uw gezelschap, hieronder een aantal suggesties. Heeft u zelf specifieke wensen, vertel het ons; wij denken graag met u mee!


Koude voorgerechten   € 9,25

  • Frisse salade van het seizoen
  • Carpaccio van rund met geschaafde Old – Amsterdamkaas
  • Carpaccio van zalm  met groene kruidendressing
  • Meloen met Serranoham
  • Salade met gegrilde witvis
  • Hollandse garnalencocktail
  • Dun gesneden gemarineerde ossenhaas
  • Gevulde champignons gestoofd in de oven (warm)

Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.


Soepen   € 5,50

  • Heldere boerengroentesoep
  • Heldere runderbouillon met verse tuinkruiden en flensjes
  • Heldere tomatensoep met prei en croutons
  • Gevogelte bouillon met een royaal garnituur
  • Licht gebonden champignonsoep
  • Licht gebonden kerriesoep
  • Licht gebonden kreeftensoep met zeebanket (meerprijs 1,25 )


Spoom   € 5,00


Hoofdgerechten   € 17,75 

  • Gepocheerde zalmmoot met cressonsaus
  • Gebakken tongfitets met kruidenboter
  • Gebraden kuikenfilet met kerriesaus
  • Wiener schnitzel  met champignonroomsaus
  • Royale varkenshaas met saus van de chef
  • Malse kogelbiefstuk van de grill met een rode wijnsaus
  • Lamsfilet met honing-thijmsaus
  • Gebraden kalfsoester met  roquefortsaus (meerprijs € 1,50)
  • Tournedos met Stroganoffsaus  (meerprijs € 5,50)

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, gebakken aardappeltjes, frites en salade.


Desserts   € 7,50

  • Roomijs met vruchten, frambozensaus en slagroom
  • Bavarois van het seizoen met vanillesaus
  • Roomijs met warme chocoladesaus
  • Chocolademousse
  • Kaasplateau (meerprijs € 1,75)
  • Roomijs met warme kersen en kirsch (meerprijs € 1,75)