Restaurant

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant voor uw lunch, diner of borrel? Ons restaurant en terras zijn dagelijks vanaf 11:00 uur geopend (op zondag vanaf 15:00 uur) en voor iedereen toegankelijk.

Lunch

U kunt tijdens de lunch genieten van lekkere broodjes, gemaakt van rustiek molenaarsbrood.

Bekijk de lunchkaart

Diner

Tijdens het diner maken onze koks heerlijke creaties uit eigen keuken. Heeft u speciale dieetwensen en/of allergie├źn? Geen probleem, geef het aan ons door en onze koks houden daar rekening mee.

Bekijk de dinerkaart

Borrel

U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een heerlijke kop koffie of borrel. Op zomerse dagen is het heerlijk vertoeven op ons terras onder het genot van een hapje en een drankje. Wordt het wat frisser? Terrasverwarming is aanwezig.

Bekijk de borrelkaart

Groepen

Onze sfeervolle opkamer is beschikbaar voor uw diner in besloten gezelschap tot +/- 32 personen. Daarnaast beschikken wij over diverse ruimtes voor grotere gezelschappen. Menukeuze, tafelaankleding en achtergrondmuziek stemmen wij af op uw persoonlijke wensen zodat u ├ęcht een persoonlijk tintje aan uw diner geeft.

Voor gezelschappen van 11 tot en met 25 personen hebben wij onze specialiteitenkaart voor groepen. Hierin heeft uw gezelschap de keuze uit een aantal voor-, hoofd- en nagerechten.

Vanaf 25 personen kunt u zelf een vast menu samenstellen voor uw gezelschap, wij hebben hiervoor een ruim aantal suggesties. Heeft u zelf specifieke wensen, vertel het ons; wij denken graag met u mee!

Of een gezellige High Tea of Brunch met vrienden en familie? Ook dat is bij ons mogelijk!

U kunt bij ons ook terecht voor een condoleance of uitvaartplechtigheid. Ons team staat voor u klaar om met u mee te denken. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Download Brochure Groepenkaart